Wie ben ik?

Als kind al was ik heel gevoelig en voelde ik dat er meer was dan het zichtbare.

Ik voelde en merkte dat wat er gebeurde in mijzelf en in de mensen om mij heen, of ze dat nu lieten zien of niet, ik voelde wat er speelde. Mensen laten van buiten regelmatig iets anders zien dan dat er in hun omgaat.

Voor mij was het heel gewoon om te weten en voelen wat er in mensen en hun omgeving gaande was, ik wist niet beter of iedereen was net als ikzelf.

Pas toen ik ging vertellen wat ik merkte en voelde kwam ik erachter dat andere mensen dit niet zo voelden, men vond mij wat vreemd, of geloofde me niet en ik voelde me een vreemde eend in de bijt.

Ik voelde me niet meer thuis en trok me in mijzelf terug, werd stil en teruggetrokken en voelde mij het prettigst alleen in bijvoorbeeld de natuur, daar voelde ik me op mijn gemak en gehoord.

Tussen mensen was ik stil en teruggetrokken, observeerde de mensen om me heen, voelde en ervaarde de situatie maar sprak er niet over.

Wel ondernam ik actie als ik merkte dat het nodig was, later toen ik in de zorg ging werken gaven deze eigenschappen een extra dimensie aan mijn werk.

Het aanvoelen van cliënten en hun behoeftes en net dat beetje extra te kunnen bieden zonder dat ze erom hoefden te vragen of uitleg moesten geven heeft hen en mij veel goed gedaan.

Later mocht ik andere “bijzondere” mensen ontmoeten waarbij ik direct een thuisgevoel kreeg, omdat ook zij dit zo voelden net als ik.

Ik groeide daarna dan ook snel in mijn helder voelen, weten en mijn gevoeligheid.

Daardoor ben ik een 4-jarige opleiding tot spiritueel genezer gaan volgen bij de VSG (Psychosofia).

Mijn diploma haalde ik in 2004, ondertussen heb ik twee prachtige dochters mogen krijgen.

Ik ging vanuit mijn omgeving mensen behandelen in mijn praktijk met de naam “De wite Roas”, de witte roos.

Deze naam heeft voor mij een speciale betekenis, de witte roos staat namelijk symbool voor de Universele Liefde, deze verzacht ons wezen en onze pijn.

Dit vanuit de Christuskracht die zij vertegenwoordigt.

Liefde bouwt op, maakt blij en geeft vreugde.

Door persoonlijke omstandigheden heeft de praktijk de afgelopen jaren op een klein pitje gestaan, maar ook deze zijn door liefde en met hulp van het goddelijke weer op orde gekomen.

Liefde overwint namelijk altijd zolang je erin gelooft dat er in en voor jou een lichtje brandt en dat je het nooit alleen hoeft te doen.

Vanuit deze gedachten wil ik je uitnodigen om deze website verder te bekijken of te bellen of te mailen voor het maken van een afspraak.

Namasté,

Jitske Brouwer